News

Breevast verwerft twee panden in Beverly Hills, Los Angeles

8 april, 2019

Breevast verwerft met de investering van USD 153,5 miljoen twee panden op Wilshire Boulevard in Beverly Hills, Los Angeles. Deze aankopen onderschrijven de strategie van Breevast als een actieve lange-termijn investeerder met duurzame aanwezigheid in de Verenigde Staten.
 
Breevast heeft een kantoorpand verworven op 8942 Wilshire Boulevard, gelegen in het felbegeerde epicentrum van Beverly Hills, Los Angeles. Dit ‘single tenant’ gebouw is volledig en langjarig verhuurd aan de hoog aangeschreven huurder Paradigm Talent Agency
 
In aanvulling hierop heeft Breevast de aankoop van een kantoorpand aan 4525 Wilshire Boulevard afgerond, dat omvangrijk is gerenoveerd tot een creatieve moderne werkplek en strategisch is gelegen binnen de driehoek Beverly Hills, Hollywood en het downtown zakendistrict Los Angeles. Dit multi-tenant gebouw is verhuurd aan diverse vooraanstaande bedrijven in de entertainment industrie.
 
De totale investering in de twee Wilshire Boulevard gebouwen was USD 153,5 miljoen. De financiering werd gefaciliteerd door een tweetal banken waaronder Aareal Capital Corporation, die zich baseerde op de succesvolle activiteiten van Breevast in de Verenigde Staten zoals de recente verkoop van een kantoorgebouw aan 345 Brannan St. in San Francisco, dat langjarig was verhuurd aan Dropbox.

Terug