Investeren - Ontwikkelen - Realiseren - Beheren

Wat we doen

Ontwikkeling

Wij zien ontwikkeling als het proces van het creëren van fantastische leef-, werk- en commerciële ruimtes, waarmee wij de levens van mensen echt kunnen verbeteren. Wij geloven in het realiseren van vastgoedconcepten die niet alleen in maatschappelijke behoeften voorzien, maar die ook milieuvriendelijk en visueel aantrekkelijk zijn. Bij het ontwikkelen van vastgoed houden wij niet alleen uitdrukkelijk rekening met de bestaande omgeving en de wensen van onze klanten, maar ook met duurzaamheid. Onze visie gaat verder dan het conceptualiseren en bouwen van nieuw vastgoed. Vaak herstellen en transformeren wij bestaande projecten om zo voor gebouwen een nieuwe levenscyclus te realiseren.

Wat we doen

Realisatie

Realisatie is de daadwerkelijke ontwikkeling van vastgoed. Van initiële conceptontwikkeling en planning tot de laatste fases van constructie en oplevering of, in sommige gevallen, restauratie en transformatie. Wij worden gedreven door ons doel het leven van zoveel mogelijk mensen te verbeteren met ons werk. Vanaf het begin verbinden wij ons aan een project en zijn wij nauw betrokken bij het gehele traject, tot en met de oplevering. Wij halen voldoening uit het uitrollen van een project in al zijn facetten. Omdat veel van onze projecten meerdere jaren en soms zelfs decennia duren, doen wij dit met focus, toewijding en zorgvuldige planning.

Wat we doen

Management

Onze activiteiten in vastgoedmanagement concentreren zich in de Benelux, Europa en de Verenigde Staten. Het doel is om ons vastgoedportfolio altijd in topconditie te houden. De kwaliteit van vastgoed is iets waar wij scherp op toezien; locatie, huurinkomsten en kwaliteit van de huurders zijn voor ons de hoofdcriteria. Wij managen ook vastgoed voor financiële partners. Ons toegewijde vastgoedmanagementteam heeft een actief portfolio managementbeleid met als doel portfolio’s verder te optimaliseren en, wanneer nodig, binnen middellange termijn in delen te verkopen. Ons portfolio bestaat uit residentieel, retail, kantoor & industrieel vastgoed met kantoorgebouwen, winkelpercelen, warenhuizen en horecacentra.