News

Breevast kondigt nieuw directieteam aan

12 maart, 2024

Breevast, de vastgoedontwikkelaar die voorziet in maatschappelijke behoeften en streeft naar duurzame vooruitstrevende projecten, kondigt vandaag haar nieuwe directieteam aan. 

Met de komst van Nikolai Worp als Managing Director en Robert Alberts als Chief Investment Officer, is de nieuwe directie onder leiding van Henk Brouwer (CEO) gevormd.

Hiervoor bestond het directieteam uit Henk Brouwer (CEO) en Jacco Vermeij (CFO). Per 1 maart heeft Jacco Vermeij het managementteam verlaten en zijn de twee nieuwe posities toegevoegd.

Nikolai Worp treedt aan als Managing Director en zal zich in deze rol richten op commerciële programma's binnen de eigen ontwikkelportefeuille en acquisities in binnen- en buitenland. Met zijn expertise en ervaring zal hij een waardevolle aanvulling zijn op het team. Nikolai heeft een sterk trackrecord en brengt een schat aan ervaring mee op het gebied van institutionele transacties en complexe binnenstedelijke projectontwikkelingen in Nederland en Duitsland.

Robert Alberts is benoemd tot Chief Investment Officer. Robert zal verantwoordelijk zijn voor het vormgeven van de investeringsstrategieën, acquisities, het stimuleren van innovatie en het verder uitdragen van de missie van het bedrijf om het vastgoed van vandaag opnieuw vorm te geven voor de samenleving van morgen.

Robert is expert in complexe vastgoedinvesteringen en financieringen. Hij heeft een bewezen staat van dienst in diverse managementfuncties bij toonaangevende bedrijven, zoals EDGE en OVG Real Estate, waar hij verantwoordelijk was voor de transacties en het management van innovatieve en duurzame multifunctionele gebouwen.

Breevast ontwikkelt, realiseert, beheert en investeert in hoogwaardig duurzaam vastgoed. Het portfolio bestaat uit woningen, winkels, bedrijfspanden en kantoren, met een regionale focus op de Benelux, Europa en de Verenigde Staten. Bij de ontwikkeling van vastgoed wordt niet alleen gekeken naar de bestaande omgeving en de wensen van gebruikers, maar vooral ook naar duurzaamheid. Met deze benoemingen binnen het directieteam is Breevast ervan overtuigd dat zij hun leiderschapsteam versterken en goed gepositioneerd zijn voor toekomstige groei en succes.

Terug