Over ons

Wij investeren in vastgoed, maar nog belangrijker: wij verwezenlijken dromen door het creëren van ideale ruimtes voor mensen, de eindgebruikers van onze investeringen. De belangrijkste motivatie voor onze investeringen is de groei in populariteit van stedelijk wonen, voornamelijk in belangrijke internationale steden. Wij willen mensen de mogelijkheid bieden om te wonen in de stad, in een tijd dat dit steeds uitdagender wordt door het tekort aan kwaliteitsvastgoed in veel steden.

Investeren in nieuw, duurzaam vastgoed helpt bij het oplossen van dit maatschappelijke vraagstuk. Het is onze strategie om onze visie, creativiteit en kennis te gebruiken om de juiste beslissingen te nemen. We zijn dan ook altijd op zoek naar kansen in nieuwe gebieden, waar we kunnen samenwerken met lokale en internationale partners om een zo groot mogelijke positieve impact te hebben op het leven van mensen.

Ontwikkeling

Wij zien ontwikkeling als het proces van het creëren van fantastische leef-, werk- en commerciële ruimtes, waarmee wij de levens van mensen echt kunnen verbeteren. Wij geloven in het realiseren van vastgoedconcepten die niet alleen in maatschappelijke behoeften voorzien, maar die ook milieuvriendelijk en visueel aantrekkelijk zijn. Bij het ontwikkelen van vastgoed houden wij niet alleen uitdrukkelijk rekening met de bestaande omgeving en de wensen van onze klanten, maar ook met duurzaamheid. Onze visie gaat verder dan het conceptualiseren en bouwen van nieuw vastgoed. Vaak herstellen en transformeren wij bestaande projecten om zo voor gebouwen een nieuwe levenscyclus te realiseren.

Realisatie

Realisatie is de daadwerkelijke ontwikkeling van vastgoed. Van initiële conceptontwikkeling en planning tot de laatste fases van constructie en oplevering. Of, in sommige gevallen, restauratie en transformatie. Wij worden gedreven door ons doel om het leven van zoveel mogelijk mensen te verbeteren met ons werk. We verbinden ons aan een project en zijn nauw betrokken bij het gehele traject, van begin tot en met oplevering. Wij halen voldoening uit het uitrollen van een project, in al zijn facetten. Omdat veel van onze projecten meerdere jaren, en soms zelfs decennia, duren doen wij dit met focus, toewijding en zorgvuldige planning.

Management

Onze activiteiten in vastgoedmanagement concentreren zich op de Benelux, Europa en de Verenigde Staten. Het doel is om ons vastgoedportfolio altijd in topconditie te houden. De kwaliteit van vastgoed is iets waar wij scherp op toezien; locatie, huurinkomsten en kwaliteit van de huurders zijn voor ons de hoofdcriteria. Wij managen ook vastgoed voor financiële partners. Ons toegewijde vastgoedmanagementteam heeft een actief portfolio managementbeleid met als doel portfolio’s verder te optimaliseren en, wanneer nodig, binnen middellange termijn in delen te verkopen. Ons portfolio bestaat uit residentieel, retail, kantoor & industrieel vastgoed met kantoorgebouwen, winkelpercelen, warenhuizen en horecacentra.

Lid van

Ons portfolio bestaat uit hoogwaardige en duurzame woningen, winkels, bedrijfspanden en kantoren in de Benelux, Europa en de Verenigde Staten.

Pytrik Ferwerda

Head of Asset- and Property Management

Pytrik Ferwerda is in 2007 in dienst getreden bij Breevast als Head of Asset- and Property Management nadat hij op dit gebied uitgebreide ervaring heeft opgedaan in diverse property- en asset managementfuncties bij zowel Boer Hartog Hooft als Actys/Dynamis. Deze functies brachten hem management- en vastgoedervaring bij enkele van de grootste vastgoedbeheerders van Nederland. Pytrik heeft goede kennis van – en netwerken in – de Nederlandse vastgoedmarkt, zowel binnen het investeerders- als binnen het ontwikkelingssegment. Pytrik heeft een master in Bedrijfseconomie en een postdoctorale graad Master of Real Estate (MRE) van de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast is hij lid van de Alumnivereniging van de Masters of Real Estate van de Amsterdam School of Real Estate.