Team

Visie

Wij investeren in vastgoed, maar nog belangrijker: wij verwezenlijken dromen door het creëren van ideale ruimtes voor mensen, de eindgebruikers van onze investeringen. De belangrijkste motivatie voor onze investeringen is de groei in populariteit van stedelijk wonen, voornamelijk in belangrijke internationale steden. Wij willen mensen de mogelijkheid bieden om te wonen in de stad, in een tijd dat dit steeds uitdagender wordt door het tekort aan kwaliteitsvastgoed in veel steden. Investeren in nieuw, duurzaam vastgoed helpt bij het oplossen van dit maatschappelijke vraagstuk. Het is onze strategie om onze visie, creativiteit en kennis te gebruiken om de juiste beslissingen te nemen. We zijn dan ook altijd op zoek naar kansen in nieuwe gebieden, waar we kunnen samenwerken met lokale en internationale partners om een zo groot mogelijke positieve impact te hebben op het leven van mensen.

Wij investeren in vastgoed. Maar, nog belangrijker, wij verwezenlijken dromen door de creatie van ideale ruimtes voor mensen, de eindgebruikers van onze investeringen.

Het team

Directie

Henk Brouwer

CEO

Robert Alberts

CIO

Nikolai Worp

Managing Director

Projectontwikkelaars

Marc Brentjens

Senior Projectontwikkelaar

Dirk Jan Kluft

Senior Projectontwikkelaar

Léonard Jongejan

Projectontwikkelaar

Alyssa Kraag

Projectontwikkelaar

Peter Sonnemans

Projectontwikkelaar

Mark van Empelen

Projectontwikkelaar​

Finance

Dino den Hollander

Group Head of Finance & Tax

Gijs de Best

Controller

Dorothé Sikkens

Projectontwikkelaar

Teun van der Velde

Private Equity Manager​

Dennis Pals

Private Equity Business Controller

Legal

Tim Ras

Senior Legal Counsel​

Ondersteuning/Front Office

Jane Biemans

Executive Assisstant to Board

Suzanne van Aalten

Office Assistant

Raad van Commissarissen

drs. J.H. van Heyningen Nanninga (1946)

Lid van de Raad van Commissarissen sinds 2009. De heer van Heyningen Nanninga was partner bij Egon Zehnder International, waar hij sinds 1979 werkzaam was. Hij vervult meerdere commissariaten, raad van advies- en bestuursfuncties in Nederland.

drs. E.A.J. van de Merwe (1950)

Lid van de Raad van Commissarissen sinds 1 oktober 2017. De heer Van de Merwe heeft verschillende bestuursfuncties vervuld in de bancaire sector en was tot 2016 lid van de Raad van Commissarissen van Rabobank en Achmea. De heer Van de Merwe heeft nog een aantal andere commissariaten en bestuursfuncties.

drs. S.N. Schat

Lid van de Raad van Commissarissen sinds 2021. Voorheen was de heer Schat lid van de raad van bestuur van Rabobank Nederland. Hij bekleedt op dit moment meerdere functies als adviseur en toezichthouder. De heer Schat is meester in de rechten. Hij studeerde aan de Rijksuniversiteit Groningen.

We creëren geweldige ruimtes
om in te leven, te werken en tot rust te komen.

Henk Brouwer

CEO

Na 10 jaar werkervaring in een private equity bedrijf gericht op vastgoedinvesteringen, trad Henk Brouwer in 1993 in dienst als CFO bij Breevast. Na het van de beurs halen van Breevast in 2000 werd hij CEO van Breevast. Henk is een zeer ervaren senior executive professional met meer dan 35 jaar ervaring in vastgoedinvesteringen en -ontwikkelingen. Hij heeft diepgaande kennis opgedaan en netwerken opgebouwd in de Europese en Amerikaanse private en institutionele vastgoed- en financiële markten. Door zijn ervaring met zowel beursgenoteerde als private ondernemingen is Henk gewend om hoogstaande investerings- en financieringsstructuren – binnen en buiten de markt – te creëren en te implementeren. Hij heeft een postdoctorale graad Master of Real Estate (MRE) van de Universiteit van Amsterdam. Henk is lid van AFIRE en INREV, de Koninklijke Industrieele Groote Club in Amsterdam, alsmede van de Alumnivereniging van de Masters of Real Estate van de Amsterdam School of Real Estate.

Robert Alberts

CIO

Robert is expert in complexe vastgoedinvesteringen en financieringen. Hij heeft een bewezen staat van dienst in diverse managementfuncties bij toonaangevende bedrijven, zoals EDGE en OVG Real Estate, waar hij verantwoordelijk was voor de transacties en het management van innovatieve en duurzame multifunctionele gebouwen.

Per 1 maart 2024 is Robert benoemd tot Chief Investment Officer. Robert is verantwoordelijk zijn voor het vormgeven van de investeringsstrategieën, acquisities, het stimuleren van innovatie en het verder uitdragen van de missie van het bedrijf om het vastgoed van vandaag opnieuw vorm te geven voor de samenleving van morgen.

Nikolai Worp

Managing Director

Sinds februari 2024 is Nikolai Worp Managing Director bij Breevast. Nikolai heeft een sterk trackrecord en brengt een schat aan ervaring op het gebied van institutionele transacties en complexe binnenstedelijke projectontwikkelingen in Nederland en Duitsland.

Onder leiding van Nikolai is het laatste decennium meer dan 250.000 vierkante meter van de meest duurzame kantoorgebouwen in Europa ontwikkeld, met een waarde van meer van € 2 miljard. Nikolai heeft een MBA van Columbia Business School en was hiervoor Managing Director, Capital Markets, bij topbedrijven als Edge Technologies en OVG Real Estate.

Pytrik Ferwerda

Head of Asset- and Property Management

Pytrik Ferwerda is in 2007 in dienst getreden bij Breevast als Head of Asset- and Property Management nadat hij op dit gebied uitgebreide ervaring heeft opgedaan in diverse property- en asset managementfuncties bij zowel Boer Hartog Hooft als Actys/Dynamis. Deze functies brachten hem management- en vastgoedervaring bij enkele van de grootste vastgoedbeheerders van Nederland. Pytrik heeft goede kennis van – en netwerken in – de Nederlandse vastgoedmarkt, zowel binnen het investeerders- als binnen het ontwikkelingssegment. Pytrik heeft een master in Bedrijfseconomie en een postdoctorale graad Master of Real Estate (MRE) van de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast is hij lid van de Alumnivereniging van de Masters of Real Estate van de Amsterdam School of Real Estate.